Мебели Добрич - Мебели Дом Дизайн - За нас

За нас

Фирма ЕТ ”Дани” произвеждаща Мебели ”Domdesign” се занимава с проектиране, производство, доставка и монтаж на мебели по поръчка в гр.Добрич, региона и страната от 2000г. Произвежданите мебели с марка ”DOMDESIGN” се изготвят с новаторско мислене, модерни решения и стремеж към максимално качество, визия и удобство продиктувани от търсенето на пазара за мебели.

Изключителен стремеж към индивидоалност,уникалност и собствен чар на продуктите. Постоянно внедряване на нови технологии,механизми и консумативи.

Всички мебели се изработват изцяло по индивидуален проект изготвен,както от нас така и от клиента, съобразен с изискванията и предпочитанията на всеки от вас и с пространственно интериорните възможности на помещението за което са предназначени.

Предлагаме изработване на 3D проекти, които с триизмерното си изображение ще ви потопят в новият Ви дом офис... преди да е станал факт.

Производствената база и мостреният офис се простира на площ от 470 кв.м, в която работят високо квалифицирани специалисти.

През последните години са направени инвестиции в посока на обновяване на производствената и търговската база, както и закупуване на нови, по-модерни машини за изработка на мебели, чието качество придобива нови измерения.

Производството е насочено към широк спектър изделия от висококачествени ПДЧ, МДФ-мат и МДФ-лак плоскости - мебели за бита /кухни, спални, дневни, антрета, детско обзавеждане/, офиса и други. Основна цел на мебели ”DoMDESIGN” е те да доставят удоволствие на своите притежатели както със своята неповторимост така и с достъпната си цена.

3d проекти на мебели

3d проекти на мебели - Кухни, дневни 3d проекти на мебели - Кухни, дневни
3d проекти на мебели - Спални, детски стаи 3d проекти на мебели - Спални, детски стаи
3d проекти на мебели - Офис мебели 3d проекти на мебели - Офис мебели